Is voor jullie het lange paasweekend al begonnen? of vandaag nog even bikkelen? Hoe dan ook we hebben een lekker lang weekend voor de deur staan. Om dit lange weekend te vieren heb ik een heerlijke lunchtip voor jullie: een volkoren pitabrood

Benodigdheden:
– 1 volkoren pitabrood
– Geitenkaas
Pesto
– Champignons
– Pijnboompitten
– Tomaatjes
– Rucola

 

Bereiding:
– Snijdt de champignons in plakjes en de tomaatjes in kleine stukjes
– Bak de champignons in een pan en rooster de pijnboompitten
– Snijdt het pitabroodje open en begin met een dikke laag geitenkaas
– Doe daar boven opeen laagje (zelfgemaakte) pesto
– Leg daar de champignons, pijnboompitten en tomaatjes bovenop
– Maak het af met een beetje rucola
– Leg het pitabroodje onder de grill na z’n 5 a 10 minuten, wanneer de kaas gesmolten is en het broodje bruin wordt is het pitabroodje klaar
– Serveer er nog wat losse champignons, pijnboompitten en rucola overheen.

Enjoy!

2015-03-17 18.18.46-1

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php