Wentelteefjes met appel

Het weekend staat weer voor de deur.. tijd voor ontspanning, leuke dingen en lekker eten. Als het even kan maken mijn vriend en ik op zondag een uitgebreid ontbijt, heerlijk! Daar kan ik toch zo van genieten… croissants, sinaasappelsap en een gekookt eitje, yumm!

Deze wentelteefjes zijn niet alleen in het weekend lekker maar ook als je brood hebt wat niet helemaal meer vers is. Doordat je het brood bakt in de pan proef je er helemaal niks meer van. Lekker genieten dus!!

Benodigdheden 2 personen:

  • 4 boterhammen 
  • 2 grote appels 
  • 100ml melk 
  • 1 ei
  • Kaneel 
  • Vanille suiker 

Bereiding:

  • schil de appels en snijdt ze in blokjes, strooi er een beetje kaneel en vanille suiker overheen. Verwarm een beetje olie in een pan en bak de appelblokjes gaar
  • Meng het ei, de melk, een beetje vanille suiker en kaneel in een bord. Leg de boterhammen daarin en keer hem om en leg ook de andere kant in het mengsel.
  • Verwarm een beetje olie in een pan en bak de wentelteefjes bruin en gaar.
  • Schep de appel op het wentelteefje en leg er een wentelteefje bovenop.
  • Maak het af met een beetje poedersuiker.

Eet smakelijk!

Wentelteefjes met appel

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php