Op deze regenachtige herfst dagen kan ik zo uitkijken na warme ontbijtjes en ook met warme recepten lunchen vind ik dan heerlijk! Daarom heb ik deze warme havermout met banaan en blauwe bessen gemaakt om mee te lunchen.

Benodigdheden:
– 50 Gr. Havermout
– Melk (amandel/ kokos melk)
– Handje blauwe bessen (bevroren)
– Halve banaan
– Scheutje kaneel
– 5 walnoten
– Klein handje Cranberry’s

Bereiding:
– Meng de havermout met de melk in een kom. Schenk zoveel melk door de havermout zodat de havermout net onderstaat.
– Meng een handje blauwe bessen en een halve banaan in plakjes door de havermout.
– Zet de kom voor 2 minuten op 900 watt in de magnetron ( in de oven kan ook: z’n 20 minuten op 180graden in een voorverwarmde oven)
– Maak het af met een scheurtje kaneel, de cranberry’s en de walnoten.

Enjoy!

IMG_3360

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *