Naanbrood pizza tonijn

Weeeekendd! en daar wil je graag uitgebreid van genieten. De drukke week achter je laten en even wat tijd om te ontspannen. Dit betekent vaak ook dat je niet lang in de keuken wilt staan. Deze pizza is dan de perfecte uitkomst. In een mum van tijd tover je deze lekkere pizza’s van naanbrood met tonijn en mozzarella op tafel.

Benodigdheden:
Naanbrood Koriander & Knoflook
– 1 blikje tomatenpuree
– 1 bol mozzarella
– 1 blikje tonijn op water
– 1 kleine ui
– peper/zout
– +/- 100gr. champignons
– 1el. tijm
– 2 handjes rucola

Bereiding:
– Verwarm de oven voor op 180 graden
– Snijdt de mozzarella en champignons in plakjes en de ui in ringen. Giet het water van de tonijn af.
– Smeer de naanbroden in met de tomatenpuree
– Verdeel daarover de tonijn, mozzarella, zout, peper, champignons, ui en tijm.
– Leg de naanbroden voor 10 minuten in de voorverwarmde oven. Leg er nadat ze uit de oven zijn gehaald een handje rucola bovenop.

Eet smakelijk!

Naanbrood pizza tonijn

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *