Hebben jullie al gehoord van de Adidas ZX Flux sneakers? Ze zijn alweer een poos op de markt en in één oog opslag kun je zien dat deze fantastische sneakers van Adidas zijn. De schoenen van Adidas spraken mij nooit zoveel aan, maar deze ZX Flux sneakers heb ik al in mijn bezit!! Naast dat ze super lekker lopen zijn ze ook heeeeel erg gaaf!!

2015-02-21 13.28.11

Ik betrap me er zelf steeds vaker op dat ik na schoenen kijk van mensen die ik tegenkom op straat, natuurlijk zitten daar ook erg vaak deze ZX Flux sneakers van Adidas tussen. Maar die aparte ontwerpen, die had ik toch nog nooit eerder gezien op internet of in de shops?.. Nee dat klopt, ik kwam erachter dat je deze fantastische sneakers helemaal zelf kunt ontwerpen!! hoe gaaf is dat?

ADIAS-ORIGINALS-ZX-FLUX-NEW-MEDIA

adidas-zx-flux-leopard-2

adidas-zx-flux-st-tropic-melon

Je kunt door het gebruik van de innovatieve foto-print app je eigen foto’s en afbeeldingen op de schoen laten afdrukken. Wat is er nou leuker om je eigen dier, vriend, of tekst op je schoenen te laten afdrukken? Dat is toch hartstikke gaaf?! Ik heb al even met de app gespeeld, haha zo had ik voor de lol mijn eigen paard op de schoen staan.

adidas-originals-mi-adidas-zx-flux-05

Zelf ontwerpen is leuk en je kunt ze helemaal aanpassen na je eigen smaak, maar de kant en klare Adidas ZX Flux sneakers zijn ook super mooi. Deze schoenen kun je via hier scoren!! maar natuurlijk ook in de winkels. Wil je toch liever zelf je eigen sneakers ontwerpen, dat kan hier

Mijn vriendjes heb ik kant en klaar gekocht bij Zalando. Ik had tot voorheen nog nooit Adidas sneakers gekocht en wist dus niet precies welke maat goed voor mij was. Dit was de reden dat ik niet zelf durfde te ontwerpen. Het gehalte van “hebben” stijgt nog steeds bij mij, na het zien van al die mooie ontwerpen.. hihi! Ik ben al druk aan het denken wat voor patroon ik op mijn volgende schoenen laat afdrukken.adidas-zx-flux-schuhe-pink-gelb-gruen-835-zoom-1

kjjfjdk

 

 

 

 

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *