Christmas is coming! De kerstboom straalt met zijn mooie kerstballen en sprankelende lichtjes, gezelligheid in huis en de radiozenders draaien kerstmuziek. De gezellige tijd is weer aangebroken.

We zijn allemaal druk in de weer om allemaal lekkere receptjes te maken, cadeautjes te kopen en nieuwe outfits te scoren, want dit hoort nou eenmaal bij de feestdagen.

Op kerstavond begint bij ons in huis de gezelligheid van de feestdagen, samen gezellig eten en de vele kerstcadeautjes die onder de boom verstopt liggen uitpakken. Niemand wordt op deze dagen vergeten, de hondjes worden dan ook extra verwend met cadeautjes en lekkernijen.

Genieten van elkaar en met elkaar, even ervan bewust zijn dat er alweer een jaar voorbij is gegaan, bij sommige een goed jaar, bij de andere iets minder. We kijken vooruit, vooruit na 2015, wat zou dit jaar ons brengen?
Het alle belangrijkste: Gezondheid!

De kerstdagen zijn aangebroken, heerlijk uiteten met uitgebreide buffetten, iedereen is vrolijke en in kerststemming. Zo vaak als je wilt kun je, je bordje vol scheppen met overheerlijk eten, om vervolgens met een volle buik thuis op de bank te ploffen en gezellige tv series te kijken.

Deze tijd in het jaar, ik hou er zo van! Gezelligheid, eten, samen zijn en even tijd voor elkaar vrij maken.

IMG_2481IMG_2482

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *