Soms moet je jezelf echt even verwennen, gewoon omdat je het verdiend hebt, of omdat je er gewoon heeeel veel zin in hebt. Ik vond dat ik deze lekkere lunch wel had verdient nadat ik een zware training had gehad met twee paarden. Ik moest mijn energie even weer aanvullen en dat deed ik deze keer met een pindapasta, nutella wrap.

Benodigdheden:

– Volkoren wraps
– Pindapasta (of pindakaas)
– Banaan
– Noten
– Nutella

Bereiding:
– Smeer de wrap in met pindapasta
– Snijdt de banaan in plakjes en leg hier een aantal van op de met pindapasta besmeerde wrap
– Smeer een beetje nutella op de banaan en leg ook de noten op de wrap
– Vouw de wrap dubbel en leg hem onder de grill
– Wanneer de wrap een beetje bruin en hard wordt is de wrap klaar
– Maak het af met nog een paar plakjes banaan en daar bovenop een beetje nutella

Smullen maar!!

2015-03-19 13.11.28-1