Vandaag dan eindelijk online: heerlijke spinazie met speltpasta. Een poosje geleden aten we dit recept voor het eerst en we vonden het erg lekker, daarnaast is het makkelijk te maken

Benodigdheden:
– +/- 300gr blad spinazie
– Gehakt
– Eieren
– Bakje Champignons
– Runder bouillon blokje
– Spelt pasta
Bereiding:
– zet een pan met water op het vuur en leg het bouillon blokje erin, breng dit aan de kook. Bereid de pasta zoals aangegeven wordt op de verpakking
– bak in een pan de gehakt rul en snijdt de champignons in plakjes, voeg deze aan het gehakt toe en bak kort mee
– verwarm een ander pannetje en bak daarin de eieren
– als laatste voeg je de spinazie toe de gehakt en champignons, roerbak dit kort mee (niet lang anders blijft er niet veel over)
– giet het water van de pasta en meng dit met de champignons, spinazie en gehakt. Voeg als laatst de gebakken eieren in stukjes toe.

Enjoy!

2015-04-16 18.09.31

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *