Boho tiffin win actie

Ik hoef jullie vast niet meer te vertellen wat een Boho Tiffin is.. toch?! Deze uberhippe lunchbox maakt van jouw lunch een feestje!!

Boho tiffin is een lunch box die uit drie delen bestaat. Aan het onderste deel zit een soort van klip die je bovenaan vast kunt maken, zo worden de drie delen één geheel! Doordat je gebruikt kunt maken van 3 verschillende lagen kun je een gevarieerde lunch meenemen!

Naast deze super handige 3 lagen, ziet de lunch box er ook nog eens super gaaf uit!! Mooie flitsende kleuren met een mooi design. Daarnaast wordt de tiffin geleverd met een mooie hanger en een netbag.

De tiffins zijn al eeuwen lang bekend in India. Ze worden gebruikt voor het transporteren en het vers houden van Indiaanse gerechten. Ik vind het dan ook super dat Chantal oprichtster van Boho -Tiffin de bakjes naar Nederland heeft gehaald!!

De bammetjes lunch die je vervolgens vervoerde in een plastic zakje is een beetje verleden tijd.. We willen nu graag gezond!! En keuze hebben uit verschillende voedingsmiddelen. Daar springt de tiffin super handig op in. Met dit 3 lagen systeem kun je kiezen voor een gevarieerde en gezonde lunch. Van salade, yoghurt, fruit tot havermout, alles kun je vervoeren in je tiffin. De bakjes zijn gemaakt van RVS en zijn daarnaast BPA vrij.

De afgelopen week heb ik voor het eerst de tiffin in gebruik mogen nemen en ik kan je vertellen het is echt een uitkomt! Niks geen losse bakjes meer in je tas maar gewoon een mega hippe tiffin in je netbag.

En weetje… ik mag één Boho-tiffin weggeven!! Wil jij ook kans maken op z’n chique lunch box kijk dan snel op Facebook en Instagram!!

Boho tiffin win actie

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *