Visitekaartje

Een aantal weken terug ontving ik een mail van Sophie, Sophie van de website www.drukwerknodig.nl.
Drukwerknodig is een full service reclamebureau, die al meer dan 25 jaar voor je klaar staat voor reclame en drukwerk.
Je kunt er voor echt van alles terecht, hierbij kun je denken aan bedrukt briefpapier, bierviltjes, flyers, vlaggen etc. Je kunt zo gek niet bedenken of drukwerknodig heeft het.

Sophie vroeg aan mij of ik een samenwerking wilde aangaan. Omdat ik al best lang zat te denken aan eigen visitekaartjes was deze keuze erg snel gemaakt!! Ik ontwierp mijn eigen visitekaartjes, dit kan super simpel via de website van drukwerknodig. Ook als je geen ervaring hebt met het het ontwerpen, een visitekaartje maken lukt iedereen. Ik plaatste mijn visitekaartjes in de winkelwagen en een paar dagen later lagen ze op de deurmat.

Drukwerknodig is ook dé specialist in het drukken van boeken. In hun eigen digitale drukkerij printen, binden en versturen ze dagelijks boeken. Je kunt er al terecht voor 1 boek. Daarbij kun je kiezen uit softcase, hardcase of een wire- o boek. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden denk hierbij aan het papiersoort en aan de papier dikte, maar ook maatwerk is mogelijk. Wil je meer informatie over het drukken van een boek, kijk dan eens op de website van drukwerknodig.nl, klik hier voor de website.

Visitekaartje

Visitekaartje

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *