Vorige week kwam mam bij mij eten, dat was voor mij de kans om de keuken in te duiken en iets lekkers te maken. Mijn moeder is gek op eten met Italiaanse tinten, denk hierbij aan pesto, gedroogde tomaatjes, etc. Dus de keuze was snel gemaakt. Deze gevulde ravioli met tonijn viel erg goed in de smaak.

– 250gr. verse ravioli met 5 kazen (AH)
– Bakje zongedroogde tomaatjes
– 3el. Feta kaas
– 250gr champignons
– Halve zoete punt paprika
– Rucola
– Pesto
– 1 blikje tonijn
– 1el. Bieslook
– 1 teen knoflook

Bereiding:
– breng een pan met water aan de kook en kook daarin de ravioli zoals aangegeven wordt op de verpakking.
– Snijdt de champignons in blokjes en de zoete punt paprika in stukjes. Verwarm een beetje olie in een pan en baak daarin de champignons, de paprika, de uitgeperste knoflook en de bieslook gaar.
– Laat de tonijn uitlekken en serveer in een apart bakje, strooi er eventueel een snuf peper en zout overheen.
– Serveer ook de pesto, zongedroogde tomaatjes, feta kaas en rucola apart zodat je het zelf na smaak kunt toevoegen
– Giet de ravioli af en verdeel dit over de borden.

Eet smakelijk!

image

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *