Mosterd is heerlijk bij een gehaktbal of een kroket.. Een dikke klodder op je bord en elk stukje vlees gaat door de mosterd…. mmmm heerlijk!
Maar mosterd kun je ook op andere manieren toevoegen aan recepten. Zo maakten wij deze pasta met een mosterd roomsaus.

Benodigdheden (4personen):
– Tagliatelle
– 1 broccoli
– 250gr champignons
– 2 uien
– 2 kipfilets
– 100ml kookroom
– 3 el mosterd (dijon mosterd)
– Zout/peper

Bereiding:
– Breng de broccoli in een pan met water aan de kook en kook de broccoli voor z’n 5 minuten beetgaar
– Snijd de kip in blokjes, snijd de uien fijn en de champignons in vieren
– Verwarm wat olie in een pan en bak de kipfilet gaar en goudbruin
– Voeg de uien toe aan de kip en bak mee, voeg kort daarna ook de champignons toe en roerbak dit z’n 3 minuten
– Zet een pan met water op het vuur, zodat deze vast warm wordt om de tagliatelle in te koken
– Voeg de mosterd, de room en 200ml water toe aan het kip, uien en champignons mengsel dek de pan af en stoof de kip nog 10 minuten. Breng op smaak met peper en zout
– Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet het af
– Voeg de broccoli toe aan het kip, champignons en uien en schep het voorzichtig door elkaar
– Voeg nu ook de tagliatelle toe, roer alles nog goed door en serveer!

Eet Smakelijk!IMG_2557

 

 

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *