Oh super leuk!! Vandaag lag er een envelop in de brievenbus met daarin een Biobite koek.

Biobite LKKR is een stoere krachtkoek. Hij is verkrijgbaar in de varianten Boekweit en Spelt. Waardevolle granen, aangevuld met haver en gierst, maken dat er echt wat te kauwen is.
Biobite werkt uitsluitend met biologische ingrediënten. Het product bevat geen conserveermiddelen. Natuurlijke suikers zijn wel aanwezig; er is geen suiker toegevoegd.

Vol verwachting reed ik terug naar huis, om daar snel de envelop open te maken. Daarin zat de Biobite LKKR Spelt koek.

image

 

Nadat ik wat foto’s heb gemaakt kon ik niet meer wachten en heb ik de koek direct opgesmikkeld! Mmm de combinatie amandel & veenbes zijn heerlijk. De LKKR Speltkoek voelt vrij zacht aan, maar heeft een stevige structuur door alle zaden, noten, dadels en andere ingrediënten.

image

 

image

 

Niet zo raar dat op de website van Biobite de quote ” goed kauwen, smaakt beter” staat. Want hoe beter je kauwt hoe meer en intenser je de verschillende smaken in het plakje koek proeft.

Natuurlijk willen we ook weten wat we precies allemaal in ons mond stoppen. Nou.. daar heeft Biobite ook aan gedacht. Zo vind je op hun website PDF bestandjes met alle ingrediënten van de koeken. Maar om het even makkelijker te maken:
Ingrediënten: water, HAVERvlokken*, perensiroop*, rozijnen*, gierst*, SPELTmeel*, HAZELNOTEN*, 5% AMANDELEN*, dadels*, zonnebloempitten*, goji bessen*, pompoenpitten*, abrikozen*, lijnzaad*, cranberries*, 1% SESAMzaad*, kaneel*, zout, kruidenmix* (kaneel, gember, peper, kardemomzaad), appelsap*, zonnebloemolie*.

Dit zijn de ingrediënten die de LKKR spelt koek bevat.. Voor de voedingswaarde en andere informatie kun je hier even kijken Spelt of Boekweit.

Houdbaarheid
Biobite LKKR bevat geen conserveermiddelen. Na de bakdatum is Biobite twee weken houdbaar in de winkelkoeling of koelkast thuis.

image
Waar verkrijgbaar:
Biobite is op steeds meer plekken verkrijgbaar. Zo kun je de Biobite producten op verschillende online shops kopen, maar ook bijeen aantal ekoplaza’s en andere gezondheidswinkels kun je terecht voor deze heerlijk en goed vullende koeken.

Biobite LKKR Spelt en LKKR Boekweit is verkrijgbaar in 50 gram, 100 gram, 300 gram en 650 gram.

Ben je nu helemaal nieuwsgierig geworden na de LKKR Spelt en LKKR Boekweit koeken, neem dan snel een kijkje op: www.biobite.nl

image

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *