Zoals de meesten van jullie misschien wel weten geef ik Melvin borstvoeding. Ik begon echt met nul verstand en totaal niet verdiept aan deze uitdaging en zei steeds ik zie wel hoe het gaat en of het lukt.

Het ging boven verwachting goed! Ook al voelde ik me in het begin een echte knooier. Het aanhappen wilde soms niet en kreeg hij wel genoeg?
Een aantal weken verder werd het steeds makkelijker! We kregen beide de smaak te pakken en mijn lichaam was een kleine melkfabriek geworden. Melk in overvloed en een tevreden lief mannetje die goed groeit, wat wil je nog meer?!!

Toen kwam het moment dat ik weer aan het werk moest. Ik zei voordat Melvin er was.. “als ik weer ga werken dan stop ik wel met borstvoeding” maar toen het zover was vond ik dit mega zonde. Het ging zo goed en het is super handig!! Geen gedoe met een flesje die je moet opwarmen etc. Ik overlegde met mijn baas dat ik naar het huis van de oppas mocht als Melvin honger had om “live” te voeden, super geregeld!!

Tot op de dag van vandaag geef ik nog borstvoeding. En het gaat nog steeds goed!!

Een aantal meiden van het zwangerschapsgroepje hadden het over moedermelk sieraden, ik had hier nog nooit van gehoord. Ik typte het in bij Google en zag verschillende Websites voorbij komen, wauw wat een super mooi aandenken aan een bijzondere tijd.
Ik kwam op de Website van Mimmie sieraden terecht. Nicole uit Vianen runt deze site en heeft veel keuze in moedermelk sieraden.

Ik ging voor het hartje, met parelmoer, haartjes van Melvin en een gegraveerde achterkant. Een aantal dagen later kreeg ik een “melkkit” thuis gestuurd. Ik leverde een beetje melk in en haartjes van Melvin, dit stuurde ik terug naar Mimmie sieraden.

Moedermelk sieraad Nicole hield me op de hoogte hoe het ervoor stond met mijn bestelling. Een week of 6 later vertelde ze dat de sieraden onderweg waren!!

Wauw ik vind het zo leuk geworden een mooie hanger gemaakt van mijn eigen melk en haartjes van Melvin. Nicole had als verrassing er ook nog oorhangers bij in gedaan, ook gevuld met mijn melk, hoe leuk?!! Ik ben echt blij met mijn setje.

Wil jij ook een mooi aandenken aan een bijzondere tijd van borstvoeding? ik mag jullie 10% korting geven in samen werking met Mimmie sieraden. Vul bij de kortingscode “geboorte” in en de 10% korting wordt automatisch verrekend.

www.mimmie.nl

Moedermelk sieraad

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *