Kijk jij ook altijd zo uit na het weekend? Lekker vrij en dingen doen waar jezelf zin aan hebt. Ik kijk vaak uit na de zondagmorgen. De geur van de broodjes in de oven en het aroma van de koffie die je tegemoet komt. Heerlijk!

Ontwaken uit je droom, zonder een wekker die afgaat waarvan je rechtop in bed zit. Nog twee keer omdraaien voordat je opstaat en in je pyjama na beneden… Dat is voor mij een perfecte start op de zondagmorgen. Even geen gehaast want dat doen we op de door de weekse dagen al genoeg met elkaar. Nee gewoon even tijd voor elkaar, genieten van elkaar, ons hondje en natuurlijk het lekkere ontbijtje.

Croissants gevuld met Nutella, verse sinaasappelsap en een gekookt eitje.. Jaa mijn vriend weet heel goed waarmee hij mij kan verwennen. Samen aan de ontbijt tafel, dat gebeurt alleen op zondag #qualitytime.

image

Na dit verwen ontbijt ruimen we de tafel af en nemen we een lekkere cappuccino. “Zo” nu hebben we eerst voldoende energie om alsnog ons drukke leventje weer op te pakken en aan de slag te gaan.

Happy Sundaymorning!image

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *