Wooh alweer een week voorbij gevlogen.. Afgelopen week heb ik vanalles beleefd, zo vierde we de verjaardag van pap, gingen we op concours met de paarden, kreeg ik mijn eigen prive zwembad van mijn lieve vriendje en was het heeeeeel warm!!

We beginnen met maandag.. dit was een werkdag, ik had het mega druk dit kwam omdat ik vorige week een weekje vrijwas. Bij thuiskomst moest ik zelf nog eten maken, want mn vriend was wat later dan gepland.

image
Dinsdag de eerste warme dag, ik ging optijd uit bed om zo voor de warmte de paarden getraind te hebben.. ohhh heerlijk vind ik dat. Ook mestte ik nog een stal af. “s middags ging ik naar mijn ouders hun huis, want pap is jarig!! We aten gezellig met ons zessen patat. ‘s avonds kwam de visite, het was een leuke en gezellige avond. Rond een uur of 12 gingen we naar huis, ik gaf pap en mam een extra kusje want ze gaan donderdag op vakantie.
image

Woensdag mocht ik weer een dagje aan het werk. Chanou mocht met mij mee, stiekem vind ik dat wel heeeel gezellig. Om 5uur mocht ik weer na huis, mn vriend had lekker gekookt en hij had een zwembad voor mij gekocht!! Yeaasss ik ben super blij, we gingen hem opzetten en vullen met water, zodat ik hem morgen direct kan gebruiken hihi. Diezelfde avond kregen we ook nog nieuwe hindernissen van mijn vriend zn oom.. waaaah leuk leuk leuk!

image

 

image

Donderdag stond ik om 6:10u weer naast mijn bed, paarden voeren en vervolgens trainen. Ik was om 9uur al klaar met rijden heerlijk. Het was ook echt mega warm.. ik reed nog even snel na de winkel om een luchtbed te kopen. Verder die middag heb ik genoten van mijn zwembad, het mooie weer en lekker niks doen. Om 16:00u moest ik naar de kapper, oeff best warm. ‘ s avonds stond de chinees op het programma, want ik ging samen met het Run2day hardloopgroepje uiteten, het was lekker en erg gezellig.

image

 

image

Vrijdag stond ik ook alweer vroeg naast mijn bed, ik ging een rondje hardlopen. Het werden 6.6 kilometers en het was alweeeeer warm! maar wel fijn hoor zo vroeg even een rondje te maken. Na een verfrissende douche ging ik samen met mijn schoonouders de paarden wassen en stallen schoonmaken, want ja vanavond moeten we op concours en dan moeten de paarden er netjes en schoon uitzien. Rond een uur of 12 waren we hiermee klaar, toen kwam mijn vriend al thuis, hij had heerlijk gebakken vis meegenomen.. YumYum. S middags plonste ik in het zwembad.. even afkoelen! Rond een uur of vijf gingen we ons klaar maken voor het concours.. De paarden sprongen redelijk goed, maar ik heb wel eens een beter concours gehad. Mijn vriend werd nog 3e, dat was wel super! Rond 11uur waren we thuis, ik sprong onder de douche en verwende mezelf nog even met een lekker bakje nutella ijs.

image

 

image

image

 

Gister stond ik rond 8:15u in de supermarkt .. Het was alweer rond de 25 graden. Maar ik had voor de ergste hitte aan onze voorraad kasten alweer gevuld! Altijd fijn. Verder deed ik nog was huishoudelijk taken en belandde daarna in het zwembad, waar ik het de rest van de dag heb volgehouden 🙂

image

Vanmorgen schrok ik toen ik wakker werd, er lag een paard met de benen omhoog in het weiland.. Gelukkig zag ik hem nog bewegen.. Snel ben ik er met mijn vriend en schoonvader heen gegaan, hij lag vast in een gat. Gelukkig is alles goed afgelopen. Vervolgens trok ik mijn hardloopkleren aan om een rondje te maken, 7.6km.. En Wooh warm!! Na mijn rondje nam ik een duik in het zwembad.. Heeeerlijk!! Verder deden we vandaag niet zoveel, we hebben nog een lekker softijsje gehaald en een wandeling gemaakt met de hondjes.

image

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *