Tja, voor velen is het een droom of vinden het juist “gekken” werk.. Ook ik dacht daar een poos geleden zo over. Maar die gedachte is veranderd, en is die droom werkelijkheid geworden, Oh mega blij was ik, en eigenlijk ook wel een beetje trots!!

image

Vorige week zondag een heerlijke zonnige dag met weinig wind en een heerlijk ochtend zonnetje lokte mij om een verre afstand te gaan lopen. Met in mijn achterhoofd de halve marathon van Egmond.. Zou ik het kunnen?

Met mijn heerlijk zittende asics schoenen, polar horloge, waterflesjes en niet te ontbreken mijn iphone ging ik op pad. Op mijn iphone speelde de meest foute playlist af.. oh heerlijk toch!! hihi

Verschillende boerenlandweggetjes liep ik af, hier en daar een boom voor de schaduw en af en toe een fris windje in mijn rug. ohh ik was aan het genieten! en voordat ik het wist zaten de eerste 10 kilometers er al op.

Toen mijn polar horloge de 18 kilometer aantikte kreeg ik het even zwaar in mijn bovenbenen.. Gelukkig verdween dit na een poosje weer en liep ik weer lekker verder.

Jaaaa in 1:58u was ik weer thuis en had ik echt 21.1 kilometer gelopen en daarmee een halve marathon in de benen!!! Yes het is gelukt zonder heel veel moeite. Dat ik dat kon, dat had ik nooit mogen dromen!!!

image

diezelfde zondagavond heb ik me dan ook ingeschreven voor de halve marathon van Egmond!!

image

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *