Zit je al een hele tijd te twijfelen om een hond aan te schaffen? Maar heb je nog wat twijfels?! Na het lezen van dit verhaal ben je zeker weten om! Ik zeg doen!!

1. Een hond is echt je beste vriend
Er is niemand zo trouw en eerlijk als een dier! Ben je verdrietig.. Je hond heeft altijd tijd voor je om met je te knuffelen.

2. Je bent nooit alleen. Met een hond in huis ben en voel je jou nooit alleen. Je kunt gewoon praten tegen je hond en lekker samen tv kijken.

3. Je hond wil altijd met jou spelen. Ze staat altijd klaar om lekker gek te doen.

image

4. Een hond houdt je in beweging. Je hebt altijd een goede reden om te gaan wandelen. Daarnaast is wandelen nog eens hartstikke gezond.

5. Een hond beschermt s nachts als jij slaapt jouw huis. Mocht er een vreemde aan de deur staan dan maakt ie jou wakker.

6. Als eigenaar van een hond heb je een gezonder hart. Een hond hebben wordt gelinkt aan minder hart- en vaatziekten hebben. Dit heeft te maken met het feit dat een hond kan zorgen voor minder stress, een lagere bloeddruk en langzamere hartslag wat leidt tot een gezonder hart.

7. Heb je kinderen in huis dan is een hond de ideale vriend. kinderen die met een hond in huis opgroeien hebben minder last van allergieën en astma. Maar ook zijn deze kinderen socialer, gezonder en worden verantwoordelijker.

8. Een hond in huis maakt je socialer. Dit komt doordat je met het uitlaten van je hond andere lotgenoten tegenkomt en hier even een praatje mee maakt.

9. Een hond kalmeert je in stress situaties. Dit is gebleken uit een onderzoek!

10. Een hond zorgt voor routine. Eerder lag je in het weekend tot 12u in bed, nu sta je netjes elke dag optijd buiten om je viervoeter uit te laten.

Genoeg redenen om een lieve viervoeter aan te schaffen! Maar let op je moet er natuurlijk genoeg tijd, ruimte en geld voor hebben.

image

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *