Gisteravond kwam de vriendin van me moeder en ons fitness maatje bij ons op visite, ik dacht JAAAA dat is een reden om iets lekkers te maken, en dat is aardig gelukt want ze vonden het allemaal super lekker. Naast deze blondies had ik ook Malteser cake speciaal voor me zus gemaakt:) Omdat ik twee soorten had heb ik het recept voor de blondies verkleint, zo paste het mooi in een cake vorm.

Het was een gezellige avond en de schaaltjes waren leeg hihi!

Benodigdheden: (voor de kleine versie, wil je de grotere? dan alles verdubbelen)
– 75gr. witte chocola
– 62.5gr. boter
– 75gr. suiker
– 1 zakje vanille suiker
– 1 ei
– 100gr. bloem
– Snufje zout
– 100gr. M&M’s (heb de M&M’s zelf niet afgewogen, heb gewoon op gevoel gedaan.. lekker veel dus 🙂 )

Bereiding:
– Verwarm de oven voor op 170 graden
– Smelt de witte chocola met de boter au bain marie
– Vet ondertussen een oven vaste schaal of cake blik in met een beetje olie of bakpapier
– Haal de schaal met de boter en chocola van het vuur als ze gesmolten zijn en voeg de suiker toe, roer dit goed door elkaar.
– Voeg daarna het ei en de vanille suiker toe en opnieuw goed roeren, zodat er een glad mengsel ontstaat
– Voeg als laatste de bloem, zout en de M&M’s toe, meng het net zolang totdat er een mooi glad deeg ontstaat
– Schep het mengsel in een ingevette of met bakpapier bekleedde oven vorm en zet de blondies voor 40 minuten in de oven

Enjoy!

47

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *