Vorige week vrijdag begon onze trip naar Maastricht. Ik samen met mijn mama en onze kleine Chanou.

We vertrokken om 11:00 uur en besloten het mooi rustig aan te doen. We hadden ons eigen lunch pakket samengesteld en hebben deze onderweg opgesmikkeld.

Rond 15:00 uur arriveerden we in ons hotel, inchecken, tassen na boven sjouwen en daarna direct weer op pad, opweg naar het toeristische Valkenburg.
We bezochten de mooie straatjes en natuurlijk de grot, deze staat vanaf 14november in het teken van kerst. Een tal van kerstkraampjes staan opgesteld waar je helemaal van in kerststemming komt.

Om half zeven gingen we een hapje eten bij het Valkenhof, dit gezellige en sfeervolle restaurant is te vinden aan de Berkelstraat. Ik koos voor zalm van de gril en mijn moeder voor tapas vlees. Het eten was heerlijk, het personeel vriendelijk. We hadden het helemaal naar onze zin.

Later die avond hebben we op onze hotelkamer tv gekeken en daarna zijn we gaan slapen.

Zaterdagmorgen zaten we al op tijd aan ons oooo zo uitgebreid en fantastisch lekker ontbijtje yummiee!
Met een volle buik vertrokken we om 10:00 uur per bus na de winkelstraten van Maastricht. We hebben heerlijk geshopt en zijn goed geslaagd.

Omdat we van al dat winkelen toch wel een beetje trek gekregen hebben, gingen we een hapje eten bij Il GIardino.
Dit Italiaanse restaurant is te vinden aan het Lieve Vrouwenplein. Het is een klein en gezellig restaurantje waar je goed kunt eten. Wij kozen voor cocktail di pasta del giardino voor 2 personen of wel: heerlijke cocktail van pasta’s geselecteerd door onze chef. Het waren vier verschillende pasta's die erg lekker en vullend waren.

Na ons diner liepen we nog een rondje over de kerstmarkt. Een taxi bracht ons terug naar het hotel.

De volgende morgen zaten we uitgeslapen en met veel zin aan onze derde dag aan het ontbijt.
Vandaag hebben we MaasMechelen outlet shopping & Roermond op de planning staan. Om 10:00 uur waren we uitgecheckt in het hotel, we gingen op weg naar Maas Mechelen, hier kun je voordelig bekende merken scoren. Dit hebben we dan ook maar even gedaan :).
In Roermond zit ook z'n leuke outlet center, ook hier zijn we natuurlijk even doorheen gelopen, vanuit dit outlet center ben je ook zo in de gewone winkelstraat van Roermond.

Nadat we ons hart hadden opgehaald in Roermond zijn we in de auto gestapt op weg naar huis. Onderweg hebben we nog even een hapje gegeten. en om 20:00 waren we veilig thuis.

Helaas gaat z'n weekend veeeeeeeelte snel, maar wat hebben we het leuk en gezellig gehad! Bedankt lieve mama

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *