Het internet staat vol met havermout recepten, mij sprak dit persoonlijk nooit zo aan, het ziet er gewoon niet lekker uit en z’n papperig papje dat smaakt tocht niet?.. Tegelijkertijd was ik wel erg nieuwsgierig, waarom neemt iedereen havermout als het niet lekker is? Dus na lange tijd twijfelen heb ik het maar gewoon geprobeerd, en ik moet zeggen ik vond het heerlijk!! Daarnaast vult het goed en is het ook nog eens gezond.

Mijn eerste versie is met cacao

Benodigdheden:
– 30 gr. havermout
– magere yoghurt
– 1.5 tl. cacao
– 1 tl. acacia honing
– klein handje gemengde noten (walnoten, pecannoten, etc)
– banaan

Bereiding
– Meng de havermout met de yoghurt, cacao en acacia honing in een kom en zet dit voor een nacht afgedekt in de koelkast. (yoghurt na smaak toevoegen, bij dikkere pap minder yoghurt, bij dunnere meer yoghurt)
– Voeg de volgende morgen de banaan in plakjes toe en maak het af met de noten

Enjoy!

2014-11-04 09.01.46

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *