Omdat ik afwisseling in mijn ontbijt belangrijk vind maak ik heel vaak verschillende recepten. Soms zijn het alleen de smaakjes die ik aan pas, en de andere keer maak ik heel iets anders. Van yoghurt, brood, roggebrood, gebakken havermout, gewone havermout, etc. Als het maar gezond en vooral goed vullend is.
Hierbij een versie twee van overnight oatmeal, gewoon omdat dit zoo lekker is 🙂

Benodigdheden:
– Havermout
– Yoghurt
– Rozijnen
– Kaneel
– Mandarijn, peer (of ander fruit)
– (evt. Lijnzaad, chiazaad, goij bessen, etc.)

Bereiding:
– maak een avond van te voren de havermout met yoghurt klaar (overnight = overnachten ). Doe de havermout in een kom en doe daar de havermout, kaneel en rozijnen bij in
– meng dit goed door elkaar en zet het afgedekt voor een nacht in de koelkast
– de volgende morgen hoef je alleen nog maar fruit en eventueel wat rozijnen toe te voegen.

Tip: voeg noten toe aan je ontbijt

Eet smakelijk!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *