Een tijdje terug kreeg ik een berichtje met de vraag of ik het leuk vond om een wereldkaart op canvas te ontvangen. In eerste instantie dacht ik een wereldkaart? Wat moet ik daar nou mee..

Ik bezocht de Website wereldkaarten.nl en mijn gedachten van wat moet ik daar nou mee veranderde al snel!! Ik zag niet alleen wereldkaarten maar ook stadskaarten en landkaarten. Super mooie, leuke en sfeervolle kaarten die je net de finish in touch van een interieur inrichting kunnen geven.

Ik klikte op het kopje wereldkaarten.. en zag dat de keuze enorm is, niet alleen een canvas foto maar ook een wereldkaart op plexiglas, aluminium, hout, behang en nog veel meer mogelijkheden zijn mogelijk.

Zo geeft een wereldkaart op aluminium een industriële uitstraling en op hout een meer landelijke uitstraling.

Daarnaast kun je kiezen uit een “oude” klassieke wereldkaart, maar je kunt ook gaan voor een trendy wereldkaart die bijvoorbeeld bestaat uit een stippen patroon, bij deze gaat het niet om de informatie op de wereldkaart maar om het ontwerp. Echt ik keek mijn ogen uit want er zijn zoveel mogelijkheden.

ik scrolde de wereldkaarten langzaam bij langs totdat ik het wist!! Ik ga een wereldkaart voor Melvin uitzoeken. Een wereldkaart met dieren maar ook een wereldkaart waarop je de werelddelen goed kunt zien, zodat hij spelenderwijs leert. Ik kon uit z’n 10 wereldkaarten kiezen maar voor mij sprong de wereldkaart “ons dierenrijk – baby canvas” er het meest uit. Leuke dieren, werelddelen goed duidelijk en ook worden de werelddelen benoemd.

Wereldkaart op canvas Wereldkaart op canvas Wereldkaart op canvas Wereldkaart op canvas

We waren eruit, bestellen maar!! De wereldkaarten kun je in veel verschillende maten bestellen van 40 tot 200cm breed. En van 30 tot 100cm hoog. Wij mochten één uitzoeken van 120x80cm.

De Website leidt je makkelijk en snel door het bestelproces. De bestelling was dan ook snel gemaakt. En nu maar afwachten!!

Ze geven aan dat de bestelling binnen 5 werkdagen geleverd zou worden, en dit is inderdaad zo. De postbezorger leverde een paar dagen na de bestelling een goed verpakt en beschermd pakket af.

Ik pakte het uit! En wauwww het is zo mooi scherp en duidelijk! Ik vind het erg leuk voor op Melvin zijn kamer.

Wereldkaart op canvas

Wil je ook zn mooie wereldkaart? Neem dan snel een kijken op www.wereldkaarten.nl

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *