Welkom op mijn blog, wat leuk dat je even een kijkje komt nemen! Ik ben Claudia en ben trotse moeder van een super knap en lief zoontje; Melvin. Daarnaast heb ik een grote passie voor eten en actief bezig te zijn, ofwel een gezonde levensstijl.

Met mijn website hoop ik jullie te inspireren  en te motiveren zodat jullie lekkere recepten kunnen serveren maar ook om gezond en actief te zijn. Ook komen er steeds meer kids recepten online en kunnen jullie diverse tips en informatie vinden.

Deze website is ontstaan omdat ik van jongs af aan veel bezig ben met het bereiden van eten. Eerder waren dit vooral ongezonde recepten en heeeeel veeeeel chocola.

Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds dol op chocola, dit zie je dan af en toe ook in de recepten terug. Verder kun je gezonde en vooral lekkere recepten op de website vinden.

Veel plezier met kijken en heb je vragen, laat het dan even weten!