zalm avocado wraps

Ik heb niet echt goede voornemens voor 2017, niet omdat ik er niet in geloof maar je moet gewoon achter je goede voornemen staan. In mijn ogen hoeft dit niet perse op 1 januari te gebeuren maar kan het gewoon het hele jaar!! Het belangrijkste is dat je in jezelf gelooft en dat je dus achter je keuze staat.  Zo houd ik ervan om gezond te eten, en om lekker actief te zijn. Dit lukt me altijd redelijk goed, maar de laatste maand is dit er een beetje bij ingeschoten. De feestdagen stonden voor de deur, mijn rug werkte niet echt mee en het is gewoon een gezellige tijd met veel uitstapjes en gezellige dingen. Mijn rug is ondertussen behandeld, ik moet nog een x terug komen maar het is weer redelijk goed. De feestdagen zijn achter de rug en het ‘gewone’ leven is weer begonnen. Dit geeft mij genoeg redenen om weer lekker mijn hardloopschoenen aan te trekken en weer een beetje beter op te letten wat ik allemaal naar binnen prop :). Gevarieerd en gezond eten met af en toe een lekkere “cheat” , want dat moet natuurlijk ook gewoon kunnen! Deze wraps met zalm en avocado is super gezond, lekker gevarieerd en gewoon super lekker, genoeg redenen om hem te maken!!

Benodigdheden 2 personen:
– 2 volkoren wraps
– 100gr zalm
– Zuivelspread bieslook light
– Halve avocado
– Halve rode paprika
– Halve gele paprika
– 6 plakjes komkommer
– Handje gemende sla
– Peper en zout

Bereiding:
– smeer de wraps in met de zuivelspread bieslook. Leg daarbovenop de zalm en bestrooi met een beetje peper en zout.
– Snijdt de paprika, komkommer en avocado in kleine stukjes en verdeel dit op de wrap. Maak het af met een beetje sla en rol de wrap op.

Smullen maar!

zalm avocado wraps

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *