Paard Kingston

Zoals jullie hebben kunnen lezen is er heel wat veranderd in ons leventje. Zo zijn wij trotse ouders geworden van ons hele lieve ventje Melvin. Ik ben zo dankbaar dat dit ons gegund is!!

Heaven, het paard die ik toen had is verkocht aan mijn nichtje. De 3- jarige Levico heb ik ook verkocht. Dit omdat ik met de verantwoording als “mama” geen paard wil rijden die niks kent. En Mirabel is als jaarling verkocht. Kortom ik was paard loos. Dit beviel mij de eerste tijd na de geboorte van Melvin prima! Ik was vaak alleen en alles moest even wennen en z’n gangetje weer gaan.

Totdat het langzamerhand toch wel begon te kriebelen. Dit is ook niet zo gek, want sinds mijn derde zat ik al op een pony! En als ik de buitendeur van huis open doe, sta ik zowat tussen de paarden. De zoektocht naar een nieuw paard was gestart!!

We kwamen erachter dat het niet zo eenvoudig was om een geschikt paard te vinden. Ik had de hoop al een beetje opgegeven totdat we Kingston via een collega vonden. Een heel lief paard van 4jaar oud, ruin en goed zadelmak. Daarnaast heeft ie Numero Uno als papa, dat vind ik dan weer leuk! Maar dat was niet een hoofdzaak.

Nadat Kingston gekeurd was en dit gelukkig allemaal goed was, kochten we hem.

Kingston

4 juni kwam hij bij ons op stal, twee week later sprong ik mijn eerste oefenparcours met hem! En nog eens twee week later mochten we al twee prijzen in ontvangst nemen. Halverwege augustus deden we mee aan de provinciale kampioenschappen. Wat heb ik een geluk met dit lieve paard.

Nu zijn jullie weer op de hoogte na een lange “paarden update” stilte. Het is de bedoeling dat er nu vaker berichten geplaatst worden.

Paard Kingston

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *