airfryer woensdag afbak broodjes

Vanaf dit nieuwe jaar ga ik jullie inspireren met Airfryer recepten, en wel op “Airfryer Woensdag”.. Dat betekent iedere woensdag een Airfryer recept op mijn blog!!

De Airfryer is hier absoluut een uitkomst, dagelijks staat de Airfryer aan en in een mum van tijd tover je de lekkerste maaltijden en snacks op tafel. Daarnaast zijn de recepten uit de Airfryer super gezond zonder extra olie of vet.

We trappen Airfryer woensdag af met een simpel recept, super lekker en krokant!;; Afbak broodjes. Dit erg makkelijke recept is eigenlijk niet eens een recept, maar je moet maar net even weten hoe je de Airfryer moet instellen, en dat heb ik voor jullie uitgezocht. De Airfryer is niet alleen een gezonde “frituurpan” maar daarnaast ook een oven en grill pan. Het verschil met de Airfryer “oven” en de gewone oven is dat de Airfryer ongeveer 10x zo snel is, in een paar minuten is de Airfryer voorverwarmd, terwijl de oven er toch echt langer over doet, daarnaast bakt de Airfryer het sneller bruin en krokant!! Super handig dus.

Benodigdheden:
– Afbakbroodjes 4st. (ik gebruikte spelt afbakbroodjes)
– frituurmandje van de Airfryer

Bereiding:
– Verwarm de Airfryer voor op 200 graden
– Leg de 4 broodjes in het frituurmandje en stel de tijd in op 5 minuten, druk op de start knop
– Na 5 minuten wachten heb je heerlijk krokante en goudbruine afgebakken broodjes, klaar om belegd te worden, denk aan heerlijke afbakbroodjes met pindakaas en banaan. mmm smullen!

airfryer woensdag afbak broodjes

 

4 reacties op “❤ Airfryer Woensdag;; Afbak broodjes

 • Mariska

  Lekker! Ik vroeg me al af of ik broodjes zou kunnen afbakken in de airfryer. Nu ik jouw post heb gelezen ga ik het zeker eens proberen. Thanks!

  Groetjes,
  Mariska van Mylocals

  Beantwoorden
  • Homemade-recepten

   Goedemorgen!

   Succes Mariska 😉 ze zijn erg lekker en krokant uit de airfryer.. en ze zijn veel sneller klaar!

   Fijn weekend!

   Beantwoorden
 • Ronnie

  Ik als een komplete nitwit met een airfryer of koken überhaupt! Wat voor instelling moet ik dan gebruiken? Groet! Heb er net een!

  Beantwoorden
  • Homemade-recepten

   Hoi!

   Temperatuur op 200 graden zetten, start! Tot dat je een belletje hoort.. broodjes erin, tijd instellen en wachten tot ze klaar zijn 😉

   Beantwoorden

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *