Chocola.. ik ben er dol op! of je kunt beter zeggen: ik ben een beetje verslaafd aan chocola! Dit begon al vanaf kleins af aan van oor tot oor zat ik onder de Nutella bij het eten van een broodje. Nog steeds ben ik helemaal dol op chocola, en op een of andere manier vind ik chocolade bij de liefde passen, vandaar deze Valentijnsharten van chocolade, noten, vruchten & zaden. Simpel om te maken en helemaaaal niet gezond 🙂

Benodigdheden:
– 200gr. melk chocolade (puur kan natuurlijk ook, net wat je lekker vind)
– Handje walnoten
– Handje pompoenpitten
– Handje zonnebloempitten
– Handje cranberries
– 2 el. Omega seedsmix (een beetje chiazaad kan ook)

Bereiding:
– Smelt de chocolade au bain marie
– Vul de hartjes vormpjes met een laagje gesmolten chocolade
– Maak de walnoten fijn en voeg deze samen met de andere zaden, pitten en vruchten toe aan de chocola. Druk een heel klein beetje aan zodat ze vast zitten in de chocola
– Laat de chocolade goed hard worden voordat je ze uit de vormpjes haalt.

Ik weet zeker dat je jouw Valentijn verrast met deze heerlijke snack.

Eet smakelijk!

image

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *