Nutella milkshake

Vandaag is het Werelds Nutella Dag.. Een goede smoes om die heerlijke bruine suikerbom te eten!! Want wat is er nou lekkerder dan “echte” Nutella.. Niets nada noppes hihi! Van jong af aan ben ik een grote liefhebber van Nutella. Ik eet het super graag maar omdat ik weet dat het niet erg gezond is eet ik het met mate.

Aan veeeel recepten kun je Nutella toevoegen of bestaat voor het grootste gedeelte uit Nutella, denk maar eens aan Nutella taart of Nutella ijs. Die laatste is één van mijn grote “food” liefdes. In onze diepvries staat standaard een bak met homemade Nutella ijs. Oh daar kan echt geen ijscoboer tegenop!

Omdat ik graag wil dat jullie vandaag op Wereld Nutella Dag ook echt kunnen genieten van Nutella heb ik een vrij simpel recept, die je snel kunt maken. Geen ingewikkelde dingen, gewoon lekker simpel en snel. Deze milkshake heeft een “gezonde” basis met daaraan toegevoegd natuurlijk Nutella!!

Benodigdheden voor 1 groot glas:
– 1 Bevroren Banaan in plakjes
– 1 Medjoul dadel
– 1gr. eetlepel Nutella
– +/- 150ml notendrank (hazelnoot-, amandelmelk, etc)

Bereiding:
– Ontpit de dadel en snijdt hem doormidden, zo kan de blender de dadel beter opnemen
– Doe alle ingrediënten in de blender en mix het een aantal minuten, net zo lang totdat er een klontvrije milkshake ontstaat.

Ohh heeerlijk genieten!!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *