Favo broodbeleg

Op mijn social media zie je (steeds) vaker plakjes brood voorbij komen.. Sommige mensen beweren dat brood niet zo gezond is en dat je het met mate moet eten, ik houd me hier niet echt aan, want ik vind brood gewoon hartstikke lekker en daarnaast bevat het ook gewoon gezonde voedingsstoffen.

Je kunt je brood makkelijk beleggen met een plak ham, kaas of bijvoorbeeld hagelslag. Maar waarom niet net iets meer aandacht schenken aan je beleg zodat het broodje nog nét iets lekkerder wordt, ja dat doe ik dus meestal! Of noujaa als ik er de tijd voor heb natuurlijk 🙂

Dus hierbij mijn favo broodbeleg ;; ohja eigenlijk mist er nog één, namelijk Nutella!! 🙂 Maar dit is dan weer niet zo gezond he, dus dat eet ik dan wel weer met mate.

Mijn favoriet:
Een plak bruin brood met pindakaas (pindakaas zonder nare toevoeging), banaan, noten en of cranberries. Yummm ik kan hier altijd zo van genieten.

Nr. 2
Een plak bruin brood met een plak geitenkaas, en een hardgekookt eitje met een snuf zout. Dit vul ik dan soms aan met sla, paprika, komkommer, etc.

Nr. 3
Een plak bruin brood met een laag Nutella

Op dit moment is dit toch wel de top 3, maar dit kan maar zo weer veranderen 🙂
Vind je het soms lastig waarmee je jouw broodje moet beleggen? Probeer dan eens één van deze 3, smullen!

 

Favo broodbeleg

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *