review happy protein eiwit.nl

Vorige week werd er een cadeautje hier thuis bezorgd, en je raad het al.. ik ben gek op cadeautjes. Dit keer was het pakketje van eiwit.nl. Eiwit.nl is dé sportvoedingspecialist in Nederland. Ze leveren supplementen in de vorm van poeder en repen. Super leuk vind ik het dat eiwit.nl dit naar mij opstuurt. Ik opende het pakketje en er zaten 8 sachets happy protein in, in de smaken vanille en aardbei, dit moest ik natuurlijk direct gaan testen!!

review happy protein
Maar wat is Happy Protein precies? Happy protein is een whey isolaat verrijkt met vitaminen en mineralen. Het zorgt voor meer (geestelijke) energie en een gezonde huid. Elk portie bevat maar liefst 26 gram eiwitten en maar 108kcal. Daarnaast is Happy Protein 100% natuurlijk, bevat het geen toegevoegde suiker en is het vegetarisch en glutenvrij. Het gene wat Happy Protein écht uniek maakt, zijn de toegevoegde vitaminen en mineralen. Er is o.a. vitamine B2, B5, C en Magnesium toegevoegd. Dit draagt bij aan meer (geestelijke) energie, een normaal werkend immuunsysteem, het goed functioneren van de spieren en een gezonde huid. Kortom: een eiwitshake met happiness inside!

Deze eiwitshake komt het beste tot zijn recht als je hem neemt binnen een uur na het sporten, de shake zorgt dan voor een optimaal spierherstel. Maar ook als tussendoortje is deze shake perfect. Door de eiwitten die een portie bevat ben je voor een lange tijd verzadigd, dit zorgt er dan weer voor dat je niet zo snel naar de snoeppot grijpt :).

Vaak wordt geadviseerd om de shake met water te mixen, maar ik doe dit meestal met melk, Zo ook met de Happy Protein aardbeien smaak. Dit geeft de shake net wat meer smaak en lijkt het op een milkshake! Yumm een milkshake die gezond is, dat klinkt goed toch?!

De Vanille eiwitpoeder voegde ik toe aan een mugcake, ook dit was een groot succes. Een heerlijk en gezond ontbijt die direct een dosis eiwitten bevat, beter kun je de dag niet beginnen!!

review eiwit.nl

Wil jij deze mugcake ook maken? Dat kan:

Benodigdheden:
– 4el. Havermout
– Een flinke scheut melk (amandelmelk)
– 1 ei
– 1el pindakaas
– 3 grote el. Happy Protein Vanille
– Eventueel als topping: banaan, noten, pitten en pindakaas

Bereding:
– Verwarm de airfryer voor op 180 graden
– Meng alle ingrediënten door elkaar en zet het bakje voor 12 minuten in de voorverwarmde airfryer.
– Snijdt de plakjes banaan en verdeel deze samen met de noten, pitten en een beetje pindakaas over de mugcake heen.

Mmm Smullen!

Winnen??
Ben jij na mijn verhaal ook enthousiast geworden en wil je dit ook wel eens proberen?? Dat komt goed uit want hier kun je 8 sachets winnen!! Wat moet je doen? Volg @eiwit.nl, @happy_protein en @homemaderecepten op Instagram en vertel waarom jij deze Happy Protein shakes verdient. Of bestel snel op www.eiwit.nl .. ze zijn nu in de aanbieding!!

Één reactie op “❤️ Review ;; Happy Protein van Eiwit.nl + WINACTIE!!”

  • Karin

    Geen idee waarom ik ze zou verdiene, maar ik wil ze wel graag eens proberen.
    Ik heb nu meestal eiwitpoeder van Body&Fit, eens een ander merk proberen is wel leuk. ?

    Beantwoorden

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *