Vandaag heb ik granola gemaakt om deze morgenochtend als ontbijt te gaan gebruiken.

Benodigdheden:
– 50gr havermout
– +/- 20 gram gepofte quinoa
– 20 à 30 gr. Walnoten
– 20 à 30 gr. Pompoen pitten
– 20 à 30 gr. Zonnebloem pitten (Ik had nootenmelange van jumbo)
– 2 à 3 el. Lijnzaad
– 1 el. Kokosolie
– 4 el. Honing
– 2 tl. Kaneel
– Snufje zout
– Handje Cranberries
– (Handje kokosrasp)
– Handje rozijnen

Bereiding:
– verwarm de oven voor op 170gr. Plaats bakpapier op de bakplaat
– meng de havermout, quinoa, noten en zaden in een kom (let op, de rozijnen en kokosrasp niet)
– smelt de kokosolie in een pannetje, haal deze van het vuur en voeg de honing, kaneel en zout toe. Even goed roeren.
– giet het kokosolie mengsel over de havermout, quinoa, noten en zaden. Zorg dat overal wat aan zit.
– Leg het op het bakpapier en zet de plakplaat voor ongeveer 15 minuten in de oven.
blogger-image-941324630

– na deze 15minuten laat je de zaden goed afkoelen en voeg je vervolgens de rozijnen en kokosrasp toe.
blogger-image--703081838

– bewaar het in een afgesloten bak of wekpot.

blogger-image--543636125

Eet smakelijk!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *