Een gezellig dagje shoppen in Hoogeveen? Dan mag een bezoekje aan La Brochette niet ontbreken.
La Brochette is een gezellig en knus tentje in het midden van Hoogeveen. Je kunt er echt van alles krijgen van Koffie tot Schnitzel en noem maar op.

Bij binnenkomst zie je een overzichtelijke opstelling met stoelen en tafels, met af en toe een luxe Douwe Egbert fauteuils, grappig! Wij (mam, ik en mijn kleine Chanou) kiezen voor deze stoelen. Al snel komt er een medewerker van de zaak met een kaart. Ze hebben een hele uitgebreide koffiekaart.. mmm van cappuccino tot toffie koffie, brown barista en nog heeel veel andere soorten koffie! Ik kies voor een Latte Macchiato karamel met een apfelstrudel.

la brochette

Niet veel later wordt onze bestelling aan tafel gebracht, even genieten op onze zaterdagmiddag!!

Ook voor een uitgebreide lunch kun je hier erg goed terecht ze serveren meer dan 30 verschillende belegsoorten op een vers afgebakken baguettes, croissants, Franse bollen etc. Of wat denk je van een warm gevulde baguettes? mmm 100% genieten. Maar natuurlijk kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld kip saté, pannenkoeken of een uitsmijter, voor ieder wat wils.

Met de zomerdag heeft La Brochette een uitgebreid terras voor de zaak, hier kun je dubbel genieten; van het eten en van de zon. En stiekem kun je hier ook nog gluren naar andere winkelende mensen (haha)

Waar ik ook pas achter kwam is dat je er ook voor feestjes en partijen terecht kan, bij hun in de zaak of op locatie, super handig!

Kortom, wil je lekker eten of even bijkletsen met een vriendin onder het genot van de lekkerste koffie soorten van Hoogeveen? dan is een bezoek aan La Brochette zeker de moeite waard!!

Openingstijden:  Ma t/m Za 10:00u tot 19:00u – vrijdag (koopavond) 10:00u tot 21:30u
Adres: Hoofdstraat 123 – Hoogeveen

la brochette

 

 

 

 

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *