Moestuin

Het is alweer een hele tijd terug maar eigenlijk was ik het een beetje vergeten.. De laatste update van mijn moestuin.

De laatste groentes groeide lang door, dit had mede te maken met het mooie weer wat we nog hadden in september en oktober.
Zo kon ik in oktober nog een courgette van de courgette plant afhalen en groeide de komkommer gestaag door. Dit seizoen hebben we erg veel en grote komkommers van de plant kunnen plukken, zoveel dat we ze alleen niet op konden.

De tomaten oogst viel een beetje tegen, waar dit mee te maken had weet ik eigenlijk niet zo goed. De rode bieten liggen in de diepvries, klaar voor gebruik en de wortels zijn allemaal al op. Verder hebben wij kunnen genieten van rode pepers, bieslook, basilicum en natuurlijk alle fruit en groente die in vorige blogs al aan bod kwamen.

Op dit moment is de groentetuin “schoon”. Ik heb alles eruit gehaald, geschoffeld en geharkt.. klaar voor de winter!
Dit is dan ook de eerst de laatste update van mijn moestuintje.

Moestuin

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *