Molenwaard

Van maandag 21 maart tm vrijdag 25 maart was het dan zover! Ik ging samen met de kids en mijn moeder naar Vakantiepark de Molenwaard. Wanneer je hierheen gaat heb je direct gratis toegang tot de avonturenboerderij, super leuk!

We vetrokken al om 11u, want ook de reis hoort al bij de vakantie vinden wij. Onderweg langs de snelweg lunchen en rond half 2 arriveerde wij in Ottoland. Wij mochten direct al in ons huisje, super fijn. Wij hadden het Fien & Teun boerderijtje gekozen, een erg knus en gezellig huisje waar je met 6 personen in kunt logeren. Stiekem vinden wij het huisje voor 6 personen wel een beetje klein, maar gelukkig waren wij maar met zn vieren. Alles installeren en het genieten kan beginnen.

 

 

De volgende dag gingen wij samen met de boer diertjes voeren op het park, omdat Melvin & Danique dat hier thuis ook gewend zijn konden ze de boer erg goed helpen. Ook kregen we verse eitjes mee die de kippen hadden gelegd. Daarna kwamen Fien & Teun op het park, samen liedjes zingen en dansen, wat een feest! Om half 12 gingen de kids een bloempotje versieren en vullen met zand en een zonnebloem zaadje, Heel leuk bedacht. Daarna was Danique erg moe, eerst maar even slapen.  Die middag zijn we nog naar Schoonhoven gereden, met de veerpont over het water een hele beleving voor de kids.

Wij hadden super geluk met het weer! Het was de hele week stralend mooi weer, en we konden dan ook heerlijk buiten zitten in het zonnetje.

Woensdag begon ik met een rondje hardlopen, ik liep om 8u al buiten in het zonnetje, heerlijk! Vanaf vandaag is ook de avonturenboerderij open, hier waren wij dan ook om 10u. Tot onze grote verbazing was het er al “best” druk. Bussen vol met kids, daar hadden wij niet op gerekend. Gelukkig is het een best groot park en heb je niet echt last van elkaar. Diertjes kijken, ponyrijden, trekker rijden, lekker fietsen op de schapen fietsjes, en natuurlijk stip aaien, Eén groot feest. We waren rond een uur of 2 terug op het vakantiepark, een late lunch en lekker genoten van het mooie weer, ook mams heeft nog even een rondje hardgelopen.

Donderdag gingen we eerst op het park langs de diertjes en vervolgens verse broodjes halen bij “De Kruidenier” een klein schattig winkeltje op het park. Na de koffie zijn we opnieuw naar de Avonturenboerderij gereden. Lekker spelen, diertjes kijken en genieten, oh wat hadden wij heerlijk weer erbij.

Vrijdag was helaas alweer de laatste dag van onze mini vakantie. Alle spulletjes inpakken en in de auto laden, dit ging niet zo makkelijk want wij kregen de dakkoffer niet dicht, oeps! na wat geprutst gelukkig toch gelukt. Voor 10u moest je van het park zijn.. Wij reden rond 10:15u weg, fijn dat ze daar niet moeilijk over doen op het park. Alle medewerkers van het park zijn erg vriendelijk en willen je overal bij helpen, echt super!

Wij gingen deze vrijdag nog een rondje Nederland doen. Eerst naar Noordwijk aan zee, even lekker langs de zee gewandeld en op een terrasje wat gedronken. Vervolgens gingen we vliegtuigen kijken op Schiphol, en daarna zijn we naar Volendam gereden. Kibbeling hebben we gegeten in Enkhuizen en in Kampen kochten we nog een lekkere Mc Flurry. Ik heb mam naar huis gebracht en vervolgens met de kids naar huis gereden.

 

Het was echt een super leuke gezellig en geslaagde midweek! Melvin wil volgend jaar weer naar de Molenwaard!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *