naanbrood pizza

Lekker pizza eten zonder schuldgevoel? dat kan met deze verse naanbrood pizza.

Een tijdje terug kwam mama bij mij eten, en als zij komt dan maak ik graag iets wat mama lekker vind! We zaten te bedenken wat we lekker vonden totdat mam het over de naanbrood pizza met tonijn had… Deze aten we al echt een hele tijd terug, en was toen inderdaad heel erg lekker. We besloten om opnieuw een naanbrood pizza te maken, deze keer met kip… En lekker dat ie was!! mmm…

Benodigdheden:
– 2 Naanbroden
– Tomatensaus voor pizzabodem
– 1 Kipfilet + kruiden
– Halve ui
– Half bakje champignons
– 1 Zoete punt paprika
– Groene olijven met knoflook (potje)
– Half potje Ananas
– Geraspte geitenkaas
– Handje sla

Bereiding:
– Verwarm de oven voor op 180 graden
– Snijdt de kipfilet in stukjes, strooi er wat kruiden overheen en bak de kipfilet goudbruin en gaar in een pan
– Snijdt de paprika, ui en champignons in stukjes, voeg deze toe aan de kipfilet, en bak kort mee.
– Smeer de naanbroden in met de tomatensaus voor pizzabodems
– Verdeel daarover de kip, champignons, zoete punt paprika, ui, olijven en ananas.
– Maak het af met de geraspte geitenkaas en leg de naanbroden voor 10 minuten in de voorverwarmde oven.
– Serveer de naanbrood pizza op een bord en maak het af met een beetje sla.

Smullen maar

naanbrood pizza

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *