Zin in chocola met een gezondere vulling? deze choco balletjes zijn echt heerlijk!! Ik maakte een poosje terug Healthy Snickers en omdat ik veel vulling over had gehouden heb ik chocola laten smelten en van de overgebleven vulling deze lekkere balletjes gemaakt… yumm yumm!

Benodigdheden:
– 200 gr. melkchocola
– 170 gr. dadels
– 2 el. pindapasta
– 2 el. kokosolie
– 3 el. agave siroop
– snufje zout
– 1 1/2 vanille extract (eventueel kan aroma ook)

Bereiding:
– Doe alle ingrediënten voor de vulling in een keukenmachine en mix het tot een samenhangend geheel (massa)
– Smelt de melkchocolade au bain marie
– Maak balletjes van de vulling en leg ze in de gesmolten chocola, rol ze een paar keer door de chocola en leg ze op een stukje bakpapier
– Zet de choco balletjes voor z’n 30 minuten in de diepvries

Smullen maar!!

Let op: de balletjes moeten in de koelkast bewaard worden.

2015-03-31 21.42.59

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *