imageBen je in Leiden? Dan mag een bezoekje aan Dille & Kamille zeker niet ontbreken. In dit gezellige winkeltje vind je vanalles voor huis, tuin en keuken.

Lekker koken begint met goed keukengerei: Dille & Kamille heeft 1001 handige keukenhulpjes, bakvormen, pannen en kookboeken.image
Maar ook vind je er culinaire producten als: pasta, kruiden, azijn, olie, chocolade, drop, wijn en talloze themelanges. Met het aardewerk, porselein, bestek, glaswerk en kleurrijk tafellinnen, wordt tafelen een feest. Kaarsen, geurolie, rotan manden en houten stoelen zorgen voor sfeer in huis. Om te baden zijn er handdoeken, zeep en massageolie.

image

Dille & Kamille verkoopt allerdaagse artikelen die het leven aangenaam maakt, voor buiten heeft Dille & Kamille potten, planten en tuingereedschap.
Ook wordt er bij Dille & Kamille aan de natuur gedacht, zo verkopen ze natuurlijke zepen en borstels.

image

image

Dille & Kamille vestigt zich op steeds meer plekken in Nederland en België. Zo hebben ze intotaal 26 vestigingen. Alles begon met een kleine winkel in Utrecht, dit was al in 1974. Vervolgens opende de winkel in Leiden een jaar later in 1975. Vanuit huis winkelen kan tegenwoordig ook bij Dille & Kamille: www.dille-kamille.nl

Wii hadden nog nooit eerder een Dille & Kamille winkel bezocht, toevallig liepen we in Leiden langs deze winkel en we werden allebei na binnen getrokken omdat het er zo gezellig en leuk uitzag. Een echte aanrader dus!!

image

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *