Lieve volgers en geïnteresseerde!

Langzamerhand wordt Homemade-recepten steeds groter. Yjeeh daar ben ik natuurlijk super blij mee. Want wat is een blog zonder bezoekers… Het begin is altijd moeilijk maar als je er zelf in blijft geloven komt het vanzelf goed!

imageNu is mij alleen wat overkomen waar ik echt heeeel erg van baal! Ja echt ik baal er zo van. Mijn Facebook pagina moest worden omgezet van een persoonlijk account na een bedrijven pagina. Dit ging allemaal prima, maar toen maakte ik een grote fout waardoor ik nu niet meer kan inloggen op mijn bedrijven pagina: Homemade-recepten Recepten… Nadat ik contact had gezocht met Facebook en daar maar geen reactie op kreeg heb ik besloten om een nieuwe pagina op te zetten genaamd: Homemade-recepten

image

Ik hoop wanneer jullie dit lezen dat je vliegensvlug na mijn Facebook pagina gaat en op de “vind ik leuk” knop drukt. Want al mijn oude vrienden, echt waar het waren er maar liefst 1370 zijn allemaal weg. Dat doet toch stiekem wel erg zeer.

Ga nu snel na mijn nieuwe pagina en klik op “vind ik leuk”

 

 

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *