Gepersonaliseerde vlaggetjes

Kennen jullie de gepersonaliseerde (feest) slingers al? Ik kende het niet!! Toen er een mailtje in mijn inbox zat van de Fotofabriek.nl ben ik direct op hun website gaan kijken. Een vlaggetjes lijn die je na eigen wens kunt maken. Klinkt leuk toch?!

Bij Een gepersonaliseerde vlaggetjes lijn kun je denken aan feest vlaggetjes, met daarop bijvoorbeeld confetti, ballonnen of een Unicorn. Maar je kunt ook een foto van het “feestbeest” uitkiezen (super leuk als iemand 50 wordt). Of voor een geboorte is het ook erg leuk. Je kunt kiezen uit verschillende achtergronden en opmaken.

Even tussendoor;; Bij de Fotofabriek kun je terecht voor fotoboeken, visitekaartjes, foto op aluminium, hout en bijvoorbeeld plexiglas, wanddecoraties, agenda’s en nog veel meer leuke fotoartikelen. Ben je ook benieuwd, kijk dan snel eens op hun website!! www.fotofabriek.nl

Voor de vlaggetjes koos ik foto’s van Melvin. Vier voorkanten en vier achterkanten. Deze worden meerdere keren afgedrukt. Ik koos ervoor om de vlaggetjes helemaal te laten voorzien van de foto, dit hoeft niet perse, je kunt het naar eigen wens maken. Zo kun je bijvoorbeeld ook een tekst toevoegen aan de vlaggetjes. Het maken en bestellen van de vlaggetjes, gaat zoals je gewend bent van de Fotofabriek, makkelijk en snel. Maandag besteld en woensdag waren de gepersonaliseerde vlaggetjes al binnen!!
Vlaggetjes fotofabriek

Melvin vond de vlaggetjes met zijn foto’s helemaal geweldig!! De vlaggetjes moesten mee naar buiten en na boven. Vooraf wist ik nog niet helemaal wat ik er precies mee wilde, maar toen Melvin Zo enthousiast was, leek het me leuk om ze op te hangen in zijn slaapkamer. Je rijgt de vlaggetjes door het bijgeleverde touwtje en klaar ben je al.

Gepersonaliseerde vlaggetjes

 

We hingen de vlaggetjes boven op en daar hangen ze nu nog steeds! Melvin is er trots op en het staat ook nog eens super leuk!!Lijkt jou het ook leuk om een eigen gepersonaliseerde vlaggetjes lijn / slinger te maken? Kijk dan snel hier!!.
Fotofabriek

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *