Fotoboek

Een hele tijd terug alweer ontving ik een mail van de Fotofabriek of ik nogmaals een fotoproduct voor hun wilde testen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken!! Met ons kleine mannetje Melvin zijn alle fotomomenten leuk om als herinnering vast te leggen.

Toch verwaterde het wat, ik vergat het mailtje van de Fotofabriek. Na een aantal maanden moest ik opeens denken aan het mailtje van Linda, een medewerker van de Fotofabriek. Ik stuurde een reactie of het aanbod nog steeds gold. Dit was gelukkig het geval! Dezelfde dag begon ik met het fotoboek.

Je installeert een software van de Fotofabriek op je computer/laptop, en dan werkt het super simpel. Je kunt zelf voor een opmaak kiezen of foto blokken kiezen die je kunt selecteren in de Fotofabriek software. Ik koos voor dit laatste, maar deed wel wat kleine aanpassingen.

Al eerder maakte ik een fotoboek voor Melvin, dit was vanaf de geboorte totdat hij een week of 12 oud was. In het fotoboek van de Fotofabriek ging ik  hierop verder. Foto’s waar Melvin 12/13 weken oud was tot maart 2020 (bijna 2 jaar oud). Super leuk! En alle leuke herinneringen liggen weer vast in een boek!!

Ik koos de foto’s, zocht een leuke maar neutrale achtergrond en voegde bij elke foto een tekst toe. Een boek met 24 bladzijdes. Daar moet je wel even voor zitten, maar de software van de Fotofabriek hielp me hier super bij.

Fotoboek

Even tussendoor;; Bij de Fotofabriek kun je terecht voor fotoboeken, visitekaartjes, foto op aluminium, hout en bijvoorbeeld plexiglas, wanddecoraties, agenda’s en nog veel meer leuke fotoartikelen. Ben je ook benieuwd, kijk dan snel eens op hun website!! www.fotofabriek.nl

Ondertussen was mijn fotoboek klaar, ik uploadde hem naar het winkelwagentje, ook dit werkt prima, de software doet het werk en opent automatisch de website en klaar is je upload. Ik had per ongeluk gekozen voor een fotoboek met softcover, maar Ik mocht één maken met een hardcover. Daarom moest ik de hardcover even apart maken en uploaden, maar zoals ik al zei.. De software helpt hier prima bij en als je de stappen volgt gaat het vanzelf.

Fotoboek

Mijn fotoboek en de hardcover waren klaar, tijd om Linda een seintje te geven. Ik moest nog wat kleine aanpassingen doen, zo had ik de tekst soms iets te veel tegen de kant aanstaan, het zou zonde zijn als dit eraf gesneden zou worden. Nadat ik dit had aangepast was het goed en ging de Fotofabriek aan het werk!! En hoe aan het werk, ik bestelde het vrijdagochtend en zaterdag zat ie al bij de post!! Dat is pas eens snel.  Het boek is super leuk geworden, en Melvin vindt het geweldig om zichzelf te zien in een boek!!

Ben jij ook geïnteresseerd in een mooie fotoboek? Ze zijn er in verschillende afmetingen, en je kunt na keuze bladzijdes toevoegen. Klik hier om zelf een fotoboek te ontwerpen.

 

Fotoboek

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *