Langzamerhand vragen jullie je misschien af of ik werk voor de fotofabriek of er een deal mee heb, maar dit is niet het geval hoor! Haha, door de fijne samenwerking en de mooie en kwaliteitsvolle producten schrijf ik graag een review voor de fotofabriek!

Dit keer mocht ik kerstkaarten uitzoeken, en wat is er nu leuker om in tijden van Corona een kerstkaartje te sturen naar je familie en vrienden. Even een gebaar dat je aan ze denkt!

Ik koos voor de A6 formaat kaartjes en stelde zelf een kaartje samen. Je kunt ook een kant en klaar ontwerp kiezen, super makkelijk. Naast kerstkaarten kun je ook “gewone” kaartjes maken. Denk bijvoorbeeld aan een feestelijke uitnodiging, dit alles met een zelfgemaakte foto!!

Je kiest een formaat kaartje, kiest een ontwerp of maakt het ontwerp zelf, upload een foto, voeg een tekst toe en klaar ben je al!! Je kunt ook nog decoratie toevoegen om het kaartje net even af te maken. Denk hierbij aan een kader om een foto, of leuke sterretjes, hartjes, slingers, etc.

Ik ben lovend over de software van de fotofabriek, zowel een fotoboek, vlaggetjes en ook kerst kaartjes maak je in een handomdraai, iedereen kan dit!!

Wil jij ook een uniek kaartje versturen dit jaar? Ga dan snel naar de fotofabriek.nl.

En ohja, de kaartjes liggen een dag later al op de deurmat.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *