Van postkantoor te Hoogeveen, na een prachtig restaurant en uitgaansgelegenheid. Grandcafé het Postkantoor is de perfecte locatie voor lunch, diner en uitgaan.Postkantoor%20terras

Grandcafé het Postkantoor is gevestigd in het gebouw waar het voormalige postkantoor van Hoogeveen zat. Dagelijks kun je er terecht voor een kop koffie met eigengemaakte taart, een verassende lunch met vers boerenbrood of een gezellig diner. Naast het restaurant bevindt zich een bioscoop. Grandcafé het Postkantoor hanteert speciale arrangementen voor een etentje inclusief een bioscoopbezoek.

Als uitgaansgelegenheid doet Grandcafé het Postkantoor het erg goed. Iedere zaterdag draait er ‘Live on Stage’ een DJ vanaf 24:00u of is er live muziek aanwezig, met een spectaculaire licht- en geluidinstallatie. Alle ingrediënten voor een spetterende feestavond zijn aanwezig. Doordeweeks bieden ze ook ruimte aan gastsprekers, politieke cafés en bedrijfsborrels.

De menukaart is uitgebreid van broodje kruidenboter, gnocchi tot een heerlijke burger, zo is er voor ieder wat wils. Ook mensen met een allergie of vegetariërs kunnen er terecht. Het eten wordt met ervaring en passie gemaakt, en dat zie je terug op de borden.

Wilt u dit sfeervolle restaurant met een chique uitstraling bezoeken? dan raad ik aan om even te reserveren.

Je vind Grandcafé het Postkantoor op onderstaande adres:IMG_2347

Grand Café het Postkantoor
van Echtenstraat 35
7902 EK Hoogeveen
Telefoonnummer:
(0528) 23 15 17

postkantoor

 

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *