Soundies review

Een aantal weken geleden lag er bij ons een pakketje op de deurmat! Dit pakketje was afkomstig van Soundies.. ik opende het doosje. Vol verbazing zat ik te kijken naar een super gevuld doosje met repen. Deze koek repen zagen er ook nog eens erg aantrekkelijk uit in een leuke verpakking.

Review Soundies

Ik bekeek de leuke verpakkingen en zag “Move it” op het reepje in de blauwe verpakking staan, dat dit erop staat is niet zo gek want dit reepje is goed voor je gewrichten en botten. Op de verpakking van het zwarte reepje staat “Feel Good” ook dit heeft een logische verklaring, want dit reepje draagt bij aan een goede weerstand.

Ik testte eerst het reepje in de blauwe verpakking. Toen ik het opende kwam er een heerlijke aardbeien geur mij tegemoet, mmm heerlijk! Het is een eiwit reep met aardbei, wei-crisps omhuld in een yoghurt coating.

Deze eiwit reep heeft een zachte bite met crispy stukjes en smaakt heerlijk na aardbei! De reep bevat maar 90Kcal!! Daarnaast bevat het een goede dosis aan vitamine C en D en de mineralen koper, calcium, en magnesium die bijdragen aan de normale functie van spieren, botten en gewrichten.

Deze eiwit reep ziet er lekker uit & de smaak en bite is heerlijk!

Soundies review

Een dag later testte ik het koekreepje in de zwarte verpakking. Deze reep bestaande uit quinoa en vlierbes helpt mee aan een goede weerstand. Het koekje is opgebouwd uit havermout, noten, zaden en fruit en bevat de belangrijke vitamines B6, B11, B12 en C die bijdragen aan de normale functie van het immuunsysteem.

Het koekje heeft een andere bite en structuur dan de reep met de yoghurt coating. Het is harder en plakkeriger, maar wat belangrijker is;; de smaak is goed!!

Nu een aantal dagen verder zijn de Soundies koekrepen helemaal ingeburgerd, ik neem ze mee na het werk, voeg ze toe aan mijn maaltijd en eet ze als tussendoortje. Doordat de repen zo verschillend zijn spreken ze me erg aan! Ben ik een dag actief met de paarden of heb ik hardgelopen dan neem ik de eiwit reep. Heb ik een rustige dag dan kies ik voor de quinoa, vlierbes reep.

Kortom; ze zijn super lekker, gezond en dragen bij aan je weerstand & botten en gewrichten. Als je mij vraagt een ideale reep met weinig calorieën die perfect past bij een gezonde (en fit) levensstijl.

Soundies review

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *