happy healthy guide

Een tijdje terug ontving ik de Happy Healthy Guide van Melinda in mijn mail.. super lief! Ik las de cover van het ebook en dacht nog; Melinda weet precies wat ik leuk vind en waar mijn interesses liggen. Super leuk!

Ik klikte op het bestandje in mijn mail en zag een aantrekkelijke voorkant waarop stond 12 weken recepten, boodschappenlijstje & voedingsschema’s.. wauw dat klinkt goed!!
happy healthy guide

Ik opende enthousiast het Ebook en zag dat het boek maar liefst 162 bladzijdes bevat! Yjeeh nog nooit eerder had ik een ebook ontvangen ik was super blij! 🙂

Ik bekeek de inhoudsopgave en zag dat De Happy Healthy Guide opgedeeld is in twee delen van zes weken. De eerste zes weken staan door een licht calorie tekort in het teken van afvallen.
Dit is voor mij niet echt van toepassing, maar dat maakt het boek zeker niet minder aantrekkelijk. Er staan heerlijke & aantrekkelijke recepten in het boek die met een kleine aanpassing ook in mijn voedingsschema passen.

Het tweede deel van de Happy Healthy Guide staat in het teken van “bijhouden”. Veel mensen vinden het beangstigend om naar het afvallen hun calorie inname te verhogen. Ze zijn bang om in hun oude patroon terug te vallen of maken verkeerde keuzes. De Happy Healthy Guide springt hier super op in! Zes weken lang wordt je op weg geholpen om het gezonde voedingspatroon vast te houden en je streef gewicht te behouden.
happy healthy guide

Elke week begin je met het preppen van ongeveer 6 recepten. Hierbij kun je denken aan bananenbrood, granola, en nog veel meer lekkere recepten. Het is van belang dat je deze recepten op voorraad hebt omdat ze worden toegepast in je weekschema.

Ik vind het een super motiverend boek. Elke week ga je met je boodschappenlijstje naar de supermarkt om de ingrediënten aan te schaffen. Vervolgens kun je al je maaltijden en snacks inclusief macro’s vinden onder het kopje ” voedingsschema” en tot slot wordt er per week haarfijn uitgelegd hoe je de maaltijden moet bereiden. Super handig!!
happy healthy guide

Wil jij ook 12 weken lang genieten van kant en klare boodschappenlijstjes, voedingsschema’s en weekschema’s?
Kijk dan snel op http://shop.fitgirlcode.com/nl/fitgirlcode-happy-healthy-guide-e-guide.html          en bestel het Ebook!
Het is echt aanrader!!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *