Pannenkoeken, mmm ik kan ze altijd wel eten.. of het nou s morgens, s middags of s avonds is. Heerlijk!
Het liefst eet ik ze met heel veel Nutella, dat doe ik ook wel maar dat beperk ik dan meestal tot 1  of 2 pannenkoeken, want ja anders wordt het wel heel erg ongezond.

Afgelopen week maakte ik pannenkoeken met het eiwitpoeder van de body&fit, whey perfection. Ik koos voor de chocolade smaak. Door het zakje whey perfection door het beslag te mengen krijg je een lichte chocolade smaak aan de pannenkoekjes en dit in combinatie met banaan, pindapasta en walnoten is echt super lekker.

Benodigdheden voor 1 persoon:
– 50gr Boekweitmeel
– 1 ei
– 150ml melk
– 1 zakje whey perfection chocolade
– 1 banaan
– pindapasta (pindakaas kan ook)
– 1el. walnoten
– zaden & pitten (chiazaad, lijnzaad, pompoen- & zonnebloem pitten)

Bereiding:
– Meng het boekweitmeel, melk, ei en whey poeder in een kom en klop met een garde tot een klont vrij beslag
– Verwarm een beetje olie in een pan en schenk een deel van het beslag in de pan. Je kunt ook ronde pannenkoekjes maken, ik koos voor 1 grote pannenkoek in stukjes te snijden. Bak de pannenkoek aan beide kanten bruin en gaar. Doe dit vervolgens ook met het beslag wat nog in de kom zit.
– Snijd de pannenkoeken in stukjes (bij kleine ronde hoeft dit niet), besmeer de pannenkoekjes met pindapasta en beleg ze met de banaan. Leg vervolgens het volgende stukje pannenkoek er bovenop en doe hiermee hetzelfde.Net zolang totdat de pannenkoekjes op zijn.
– Werk de bovenste pannenkoek af met nog wat pindapasta, banaan, walnoten en de zaden/pitten.

Enjoy!

image

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *