broccoli zalm lunchsalade

Regelmatig ligt die lekkere vitamine bom bij mij op het bord;; Broccoli! De laatste keer dat ik hem at was ik alleen, ik had een vrij grote broccoli en kreeg hem niet helemaal op.. Natuurlijk zonde om weg te gooien dus ik liet hem afkoelen en stopte hem in een bakje de koelkast in. Daarmee was de keuze voor de lunch van de volgende dag snel gemaakt, ik at “broccoli” ! Maar alleen een kale saai broccoli was niet helemaal de bedoeling.. Met wat gezonde toevoegingen kwam deze heerlijke broccoli zalm lunchsalade tot stand! Lekker joh 🙂

Benodigdheden 2 personen:
– 1 hele kleine of een halve grote broccoli
– 100gr Sla
– Halve komkommer
– 12 snoeptomaatjes
– 4el cottage cheese
– 100gr gerookte zalm
– 3el zonnebloem pitten
– Peper/zout

Bereiding:
– kook de broccoli in ongeveer 4 minuten gaar, laat hem afkoelen
– Snijdt de komkommer, snoeptomaatjes en zalm fijn. Meng dit samen met de sla, broccoli, cottage cheese, zonnebloempitten en peper/zout in een kom
– Serveer op twee borden, smullen maar!!

Eet smakelijk!

broccoli zalm lunchsalade

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *