Een aantal maanden terug ontving ik een berichtje van Fotofabriek.nl om een foto op aluminium te testen! Wauw super leuk en op aluminium dat is toch helemaal bijzonder?!

Dus enthousiast antwoordde ik terug dat ik dit wel heel graag wou, maar wat voor foto moet ik nou gebruiken? van mij en Jos, van Chanou waarvan ik al een mooie foto in huis heb hangen of wacht…. ik was op dat moment 7 maand zwanger, dat zou toch erg leuk zijn, een foto van ons mannetje op aluminium. Ik vroeg aan Fotofabriek.nl of het mogelijk was om nog even te wachten en we weer contact zouden hebben als ons zoontje geboren was, dit was gelukkig geen probleem.

Ondertussen ging ik op de website van Fotofabriek kijken wat nou precies een foto op aluminium is en wat Fotofabriek nog meer doet. Zo kun je er terecht voor fotoboeken,agenda’s, wanddecoraties, visitekaartjes en kalenders en nog veel meer. In de afgelopen jaren hebben ze verschillende prijzen gewonnen voor de beste fotoboekenleverancier, waaronder die van AVROTROS Radar.

Ongeveer een week of twee nadat Melvin geboren was stuurde ik de foto op en een paar dagen later ontving ik een super leuke foto op aluminium!!

Het effect van een foto op aluminium is erg bijzonder het wordt afgedrukt op een geborstelde aluminiumplaat met een grove structuur. Verder worden de wimtte kleuren niet mee geprint, deze delen krijgen de kleur van het aluminium zelf. Door deze bewerkingen krijgt de foto een robuustste uitstraling en ziet ie er stoer uit. Daarnaast heeft een foto op aluminium een licht 3-D effect.

Bij Fotofabriek kun je foto’s op aluminium in verschillende maten laten maken. De kleinste maat 30×20 of in de grootste maat 90×60. Erg mooi voor aan de wand.

Ben jij ook geïnteresseerd in een foto op aluminium klik dan hier

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *