fruit crumble airfryer

Ik kan me voorstellen dat je na het vieren van de kerstdagen opzoek bent na een ontbijt die gewoon erg gezond voor je is!.. Mijn gevoel zegt altijd dat ik na de kerstdagen even weer gezond moet doen om zo mijn lichaam weer “blij” te maken naar al dat eten :). Deze heerlijke fruit crumble uit de Airfryer is super makkelijk en snel gemaakt. In 5 minuten heb je al een warm, gezond en goed vullend ontbijt voor je staan.

Benodigdheden voor 1 schaaltje:
– +/- 150gr diepvries fruit (aardbeien, frambozen, blauwe bessen)
– 1el. zonnebloempitten
– 1el. pompoenpitten
– 50gr. havermout
– 1el. honing
– 1el. kokosolie

Bereiding:
– Leg het diepvries fruit op tijd uit de vriezer zodat het kan dooien (een avond van te voren) of zet het op de ontdooistand in de magnetron/oven. Bewaar het sap wat vrij komt als het fruit dooit.
– Smelt de kokosolie in een pannetje op het vuur, haal het van het vuur en voeg de honing, zonnebloempitten, pompoenpitten en havermout toe, meng dit door elkaar tot een plakkerige massa.
– Schenk het schaaltje met het fruit (en vocht) door de havermout massa en roer alles door elkaar.
– Verwarm de Airfryer voor op 180 graden, zet je crumble in de Airfryer en zet de Airfryer op 5 minuten.
– Haal je crumble uit de Airfryer;; Let op! het schaaltje is heet.

Smullen maar!!

fruit crumble airfryer

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *