Alweer een week voorbij gevlogen, het was een leuke en afwisselende week met de paarden, hardlopen, etc. We gaan er maar direct aan beginnen.

Maandag en woensdag waren mijn werkdagen, omdat dit elke week hetzelfde is, laat ik het hier maar bij. Wel maakte ik maandagavond een heerlijke tonijnsalade voor op brood mmm! en wandelde ik nog met m’n hondjes.. jaaaa en het gras was helemaaaaal niet hoog haha.

2015-05-11 18.31.552015-05-11 19.38.54
2015-05-11 06.32.18

Dinsdag trainde ik mijn drie paarden, vervolgens kwam de hoefsmid om een jong paard waar ik op rijd op ijzers te zetten.
‘s middags deed ik wat dingen in huis en haalde ik nog een boodschap. Die avond had ik weer een hardlooptraining van Run2day!
We deden viaduct training, het was erg leuk! Moe en voldaan plofte ik die avond op de bank.
Ojaa, als avondeten maakte ik een heerlijke ovenschotel met tonijn, mmm een echte aanrader!! Recept komt binnenkort op mijn website.

2015-05-12 09.53.38-12015-05-12 21.28.56

2015-05-13 19.10.40

Donderdag.. Hemelvaartsdag, ik was die dag alleen en maakte er maar een gewone dag van. Ik trainde mijn paarden, deed wat huishoudelijke taken en knooide wat aan in mijn tuinkas. Ik probeerde bij mijn avondeten voor het eerst de groentefriet van de AH.. ze zijn lekker, maar voor de prijs had ik er toch net iets meer van verwacht.

2015-05-14 12.58.142015-05-14 19.26.38

Vrijdag hadden mijn paarden een dagje vrij, ik begon de dag met het doen van de booschappen.. poehh het was echt druk in de winkels het leek al wel weekend! Maar ik heb alles weer in huis, heerlijk! Daarna ging ik in de groente kas aan het werk, leuk hoor al die kleine plantjes groot zien worden. Het was tijd om ze in de volle grond te planten. Na mijn lunch gingen we een jong paard longeren (longeren is een paard aan een lange lijn rondjes om je heen laten lopen). En omdat het gras ook maar doorgroeit heb ik de grasmaaier aan geslingerd en ben ik het gras gaan maaien, jaa jaa ik wordt een echte tuinvrouw haha. Later die middag waste ik de paarden samen met mijn schoonouders, dit deden we om ze alvast schoon en klaar te maken voor morgen, dan gaan we op wedstrijd. Wel verdiend zat ik die avond aan heerlijke spelt pannenkoeken,  oh yum ik vind dit zooo lekker.

2015-05-15 11.40.372015-05-15 18.37.48

Zaterdag, de dag dat we met de paarden op wedstrijd gingen, oh en wat hadden we er mooi weer bij.. NOT! regen, regen en nog eens regen. Maar gelukkig de paarden sprongen erg goed. Google vond alles nog een beetje eng maar we waren tevreden. Mijn vriend behaalde met zijn paard een 3e prijs en ik werd met Farrero in een andere klasse (L springen) ook 3e. Tevreden en een beetje nat gingen we terug naar huis, ondertussen was het al 17u. Snel alles opruimen en douche want we hadden om 18:30u afgesproken om met heel mijn familie uiteten te gaan bij het Eetpark. Het was een leuke en gezellige avond.

T8-1000x552

Vandaag wou ik graag uitslapen, maar dit ging mooi niet door hihi om 06:30u was ik alweer wakker ik heb het tot half 9 vol gehouden, toen sprong ik mijn bed uit en ben ik na mijn ontbijt gaan hardlopen. Ik rende 10.1km in 52:41u, lekker om zo de dag te beginnen. Na een warme douche sprong ik op een paard om deze even te trainen. Het was alweer middag, tijd voor de lunch waar we ons zelf verwende met een spelt bolletje met daarop roerei en spek (mmmm). Vervolgens mestte ik een stal af.. Zoo dat paard is ook weer blij met z’n schone stal! Mijn ouders kwamen ook nog langs met de caravan, mijn vriend moest even na de boiler kijken, want die werkte niet helemaal goed. in die tijd heb ik gezellig met mams gebabbelt. Later die middag maakte we nog een wandeling in het bos, dat vinden de hondjes toch zoooo leuk!! Ons avondeten was echt “delicious” yum yum asperges met zalm, dat is pas genieten!! En voor nu, relaxt op de bank en op tijd naar bed.

2015-05-17 10.39.552015-05-17 18.31.02-1

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *